Over mij & tarieven

Hi allemaal!

Ik ben Dayenne van Peperstraten, 27 jaar en op dit moment woon ik in Italië. Wat ooit is ontstaan als een hobby, kan ik nu mijn werk van maken! Van jongs af aan vind ik het al leuk om creatief bezig te zijn, maakt eigenlijk niet uit wat. Daarom vind ik het zo tof dat ik elke dag met mijn passie bezig kan zijn. 

In 2016 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en in 2020 heb ik de studie Communicatie afgerond op de Hogeschool van Rotterdam. Op het Grafisch Lyceum wist ik al dat ik meer wilde dan vormgeving, ik vind het leuk om meer te leren en ik ben erg graag creatief bezig. Na deze jaren ben ik er achter gekomen dat fotografie en vormgeving met een goede strategie een super goede combinatie is voor mij. Dit kan ik goed toepassen bij online of offline designs, maar ook voor social media wat ik zelf erg leuk vind!

Ik raak erg geïnspireerd door reizen en natuur waar mijn passie ook in terug te zien is. Natuurlijk licht vind ik het mooiste licht wat er is, en dat probeer ik ook altijd terug te brengen in mijn fotografie. Vooral de minimalistische beelden trekken mij erg aan.

Tarieven
Wil je meer weten over mijn fotografie / vormgeving of kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur me gerust een berichtje!

1. Fotografie 1 uur
€125,-
Fotoshoot voor ongeveer 1 uur op locatie
2. Fotografie 2 uur
€230,-
Fotoshoot voor ongeveer 2 uur op locatie
3. Op maat
Bespreekbaar
Fotoshoot op maat gemaakt. Contact voor de mogelijkheden
4. Grafisch Design
€40,- per uur (excl. BTW)
Huisstijl, Posters, Menukaart, Webdesign en meer!
5. Social media beheer
Vanaf €300,- (excl. BTW)
Inclusief: Fotoshoot van 1 uur, Social media strategie uitgewerkt, Social media beheer voor 1 maand: content creatie met 3 posts per week

Deze fotografie prijzen zijn inclusief BTW, maar zonder reiskosten. Binnen een straal van 15 km vanuit Lucca, Italië reken ik geen reiskosten, daarbuiten €0,20 cent per km.

Translate »